Si vols solucionar els teus problemes amb l’alimentació i construir els principis de l’alimentació saludable pels teus fills el coaching nutricional t’ajudarà a trobar la recepta per a gaudir del menjar i alhora cuidar-te per dins i per fora.

Et desagrades fisicament? Tens l’autoestima baixa? Poca energia? Una mala relació amb el menjar? La Meritxell García, Coach Nutricional Integrativa, experta en empatía, escriptora i formada als EEUU com Coach De Nutrició Integrativa amb més de 5 anys d’experiència t’acompanyarà en aquest pla de millora per a tu mateixa i la teva familia.

Una mala alimentació, les presses, menjar qualsevol cosa i fer-ho sense consciència de la importància dels aliments en el nostre benestar físic i psicològic ens pot fer enmalaltir.

Això és el què està en joc, la teva salut física i emocional. Vivim en una societat marcada per la rapidesa, sense temps per cuidar-nos, sense temps per prendre consciència de la importància del nudrir-nos adequadament, nudrir adequadament als nostres petits. Al cuidar-te et sentiràs empoderada, responsable de la teva vida i també educaràs als teus fills en l’autocura i la responsabilitat. Un aprenentatge per la vida que els ajudarà a ser adults saludables havent après des de petits a cuidar-se amb el menjar.

D’una rutina de menjar desordenat passaràs a menjat saludable, balancejat i recollint tots els beneficis que ens ofereix l’alimentació. Passaràs d’una alimentació que resta salut a una alimentació que dona salut. Un regal per tu i per els teus fills.

Demana’ns hora de visita amb la Meritxell. Disponibilitat dijous tarda.